Aurakuvaus ja vitaliteettianalyysi Auramed-laitteella

Auramed Biopulsar-Reflexograph on biolääketieteellinen mittauslaite, joka kuvastaa kehon energiatilaa. Laite näyttää myös koko kehon auran eli energiakentän ja chakrojen toiminnan väreissä. Auran värit antavat tietoa eri tasoista: keho, tunne, mieli ja henkinen taso.

Tunteet ja ajatusrakenteet ovat hienokudoksista säteilyä, joka heijastuu bioenergeettiseen kenttään eli auraan. Ihminen säteilee auraansa ulospäin ja selvänäkijä voi havaita kyseisen energiakentän. Vyöhyketerapiasta tiedetään, että tietyt kämmenen alueet ovat yhteydessä sisäelimiin, meridiaaneihin ja energiakeskuksiin eli chakroihin. Elimet reagoivat esim. ajatuksiin ja tunteisiin ja tieto tallentuu jokaiseen soluun.

Auramed-laite antaa nopean ja tarkan reaaliaikaisen informaation eri elinten energiatilasta ja mahdollisista tasapainohäiriöistä (energiavajeesta tai mahdollisista tukoksista). Informaatio esitetään helposti tulkittavien energiakäyrien muodossa.

Mittaus suoritetaan vaivattomasti ja nopeasti asettamalla vasen käsi mittauslaitteessa olevan kämmenen kuvan päälle. Sensorit mittaavat reaaliajassa käden refleksipisteistä eri elinten ja koko kehon energiatilaa. Kuvaruudulla näkyvät auran värit, vitaliteettikäyrät ja chakrojen toiminta.

Mittauksesta saa suullisen tulkinnan sekä tulostetun aurakuvan ja/tai vitaliteettianalyysin mukaan.

Pitkä vitaliteettianalyysi ja hoito ajanvarauksella ke ja to klo 18.30
Sisältää: aurakuvan ja tulkinnan, vitaliteettikäyrät elimistä ja tietoa mahdollisista energiatukoksista. Analyysin jälkeen healing-hoito. Välittömästi hoidon jälkeen tehdään uusi mittaus. Saat mukaasi väritulosteet analyysista. Kesto n. 1½ tuntia. Hinta 65 €.

Aurakuva ja lyhyt tulkinta
Sisältää: väritulosteen aurakuvasta ja lyhyen tulkinnan. Kesto noin 10 min. Hinta 20 €. Ilman ajanvarausta tiistaisin Avoimen Healing-illan yhteydessä klo 19 ja messuilla. Muuten ota yhteyttä.

Vitaliteettikäyrät ja lyhyt tulkinta
Sisältää: väritulosteen vitaliteettikäyristä ja lyhyen tulkinnan. Kesto noin 10 min. Hinta 20 €. Ilman ajanvarausta tiistaisin Avoimen Healing-illan yhteydessä klo 19.

VARAA AIKA TÄSTÄ!