Onko sinusta henkiseksi soturiksi?

Nousevan Auringon koulutusohjelmassa opetetaan usealla eri koulutustasolla tietoa ja tekniikoita, jotka tukevat yksilön henkistä kehitystä. Koulutusohjelma auttaa avautumaan henkisesti ja palauttamaan mieleen unohdetut henkiset kyvyt helposti, tehokkaasti ja yksinkertaisesti. Koulutus tapahtuu luentojen, esimerkkien, harjoitusten ja kokemisen muodossa.

Oppilaat tekevät viikottain selvänäköisiä lukemuksia, joissa opitaan lukemaan mm. auroja, chakroja ja menneitä elämiä. Tämä voimistaa henkisiä kykyjä ja auttaa etenemään henkisesti. Lisäksi käsitellään mm. kehossa olemista, energiatyöskentelyä ja sielun eli hengen tason kommunikointia.

Ohjelman 1. luokan kesto on n. 1 vuosi, 3 kertaa viikossa (ti, ke ja to). Kaikkia tekniikoita ja käsitteitä opiskellaan ja harjoitellaan henkilökunnan valvonnassa suojatussa ja turvallisessa ympäristössä. Tietoa opitaan käyttämään jokapäiväisessä elämässä yksinkertaisella ja käytännöllisellä tavalla. Mottonamme onkin, että henkisyys on käytännöllisyyttä. Jos etsit jotain taianomaista tai mystistä, tämä ei ole oikea paikka. 

1. luokan jälkeen on mahdollista jatkaa 2. luokalle, jolla koulutus tehostuu ja syvenee, ja oppilaalla on mahdollisuus saavuttaa korkeampia tietoisuuden tasoja itsestään ja totuudesta. 2. luokka sisältää harjoituksia ja syventäviä luentoja mm. manifestoinnista, vauraudesta, healingista ja henkisestä soturiudesta. 2. luokan motto on: Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta. Valmistuttuaan oppilas saa todistuksen, joka oikeuttaa toimimaan henkisenä hoitajana ja tekemään itsenäisesti selvänäköisiä auralukemuksia ja healing-energiahoitoja.

Koulutusohjelman päämääränä on auttaa jokaista yksilöä oivaltamaan oma vapautensa ja vastuunsa luovana olentona ja elämään tervettä, vaurasta, onnellista ja tasapainoista elämää.

Koulutusohjelma alkaa sopimuksen mukaan.

Vaatimuksena suoritettu Meditaatio I –kurssi. Varaa aika haastatteluun.Varaa aika haastatteluun!