Hoito antaa mahdollisuuden vapautua fyysisistä ja tunnetason ongelmista

Selkärangan virheasennosta voi seurata heikkoutta, alakuloa tai fyysisisiä ongelmia, kuten iskias, noidannuoli, munuaiskipu, selkäkipu, niskakipu, päänsärky, migreeni, huimaus, pyörrytys tai fibromyalgia. Hermot ovat yhteydessä aivoihin selkäytimen kautta. Jos nikamat ovat siirtyneet pois paikoiltaan tai jos on skolioosia, kyttyrä- tai notkoselkä, hermojärjestelmä ei toimi enää kunnolla. Tämä voi aiheuttaa epämukavuutta tai ongelmia missä tahansa kehon osassa.

Terapia Estructural 1 parantaa kehorakenteen tasapainoa auttamalla hermojärjestelmää toimimaan kunnolla ilman häiriötä. Perityt tukokset, ohjelmoinnit, pelot, fobiat, jäykkyydet, käsittelemättömät surut, traumat ym., vuosien saatossa aiheuttavat suuren taakan, joka muodostaa tukoksia sekä fyysisellä että tunnetasolla.

Terapia Estructural 2 vapauttaa alitajunnasta tunnetason tukoksia, jolloin henkilö voi kehittää ja ilmaista koko potentiaaliaan. Tämä metodi on yhteensopiva minkä tahansa psykologisen, lääketieteellisen tai farmakologisen hoidon kanssa.

Hoidettavalle tehdään ensin Terapia Estructural 1 -hoito fyysisesti tai etänä.

HOITOSARJA (min. 4 hoitoa) SAATAVILLA AJANVARAUKSELLA!
Hinta: 190€/4 hoitoa ja mahdolliset lisähoidot 45 €/kerta.

Lisätietoa: www.terapiaestructural.com

Jos haluat itse oppia tekemään Terapia Estructural -hoitoja järjestetään kursseja myös Suomessa.

Seuraavat kurssit:

Terapia Estructural 1 -kurssi Helsingissä
Syksyllä 2023
Hinta: 390 € (sisältää materiaalin / työkirjan)
Opettaja: Gemma Vila, kurssikieli englanti

Terapia Estructural 2 -kurssi Helsingissä
Aika ilmoitetaan myöhemmin
Hinta: 510 € (sisältää materiaalin / työkirjan)
Opettaja: Gemma Vila, kurssikieli englanti

NÄYTEHOITOJA

On mahdollista saada Terapia Estructural -näytehoito tarjoushinnalla 20 € tutustumispäivällä la 11.3.2023 klo 12-15 (hyvitetään pitkän hoitosarjan hinnasta).