Auramed – aurakuva, vitaliteettianalyysi ja hoito

Auramed Biopulsar-Reflexograph on tarkka biolääketieteellinen mittauslaite, joka kuvastaa dynaamisesti kehon energiatilaa. Laite näyttää myös koko kehon auran eli energiakentän ja chakrojen toiminnan väreissä. Auran värit antavat tietoa eri tasoista: keho, tunne, mieli ja henkinen taso.

Tietyt kämmenen alueet ovat yhteydessä sisäelimiin, meridiaaneihin ja energiakeskuksiin eli chakroihin. Elimet reagoivat esim. ajatuksiin ja tunteisiin ja tieto tallentuu jokaiseen soluun. Auramed-laite antaa nopean ja tarkan tiedon elinten energiatilasta ja mahdollisista tasapainohäiriöistä kuten energiavajee tai -tukos. Tieto esitetään helposti tulkittavien energiakäyrien muodossa (vitaliteettianalyysi) tai aurakuvan muodossa missä värit kertovat energioista.

Mittaus suoritetaan asettamalla vasen käsi mittauslaitteessa olevan kämmenen kuvan päälle. Sensorit mittaavat reaaliajassa käden refleksipisteistä eri elinten ja koko kehon energiatilaa. Mittauksesta saa suullisen tulkinnan sekä tulostetun aurakuvan ja/tai vitaliteettianalyysin mukaan.

Pitkä vitaliteettianalyysi ja hoito ajanvarauksella: 

Sisältää aurakuvan (kuva omasta energiakentästä), vitaliteettikäyrät kaikista elimistä ja chakratulkinnan. Analyysiin sisältyy tulkinta. Analyysin jälkeen on hoito. Välittömästi hoidon jälkeen tehdään uusi mittaus. Sisältää väritulosteet analyysistä.
Kesto n. 1½ tuntia. Hinta 65 €.

TARJOUS! 50 € 1.9.-18.12.2022

Lyhyt tulkinta – aurakuva ja/tai vitaliteettianalyysi:
Tiistaisin Avoimen Healing-illan yhteydessä ilman ajanvarausta Auramed-laitteella otettava Aurakuva 20 € ja Vitaliteettianalyysi 20 €.

VARAA AIKA TÄSTÄ!