Selvänäköiset lukemukset – Etsitkö suuntaa tai muutosta?

Selvänäköisestä lukemuksesta voit saada selkeyttä ja uutta näkökulmaa tämänhetkiseen tilanteeseen kattaen kaikki tasot fyysisestä henkiseen. Kesto 1-1½ tuntia.
Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:
  • Auralukemus 60 €
  • Naislukemus naisille 60 €
  • Erikoislukemus tiettyyn teemaan liittyen (kts. alavalikosta lisätietoja) 60 €
Ajanvarauksella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 18.30. Sisään pääsee 5 min ennen varattua aikaa.
Lukemuksista saa mukaansa kirjallisen selostuksen ja ne voi myös itse nauhoittaa.
Lukemukset saatavina myös etänä videoyhteydellä.
Voit ostaa etälukemuksen myös verkkokaupasta tästä.

Erikoislukemuksissa asioita tarkastellaan lähemmin valitun teeman puitteissa ja ne kestävät noin tunnin.

SUHDE
-Kyse suhteestasi toiseen ihmiseen, Sinun kannaltasi katsottuna.

BUSINESS
-Mitä sinun tulisi tietää, että työelämäsi tai busineksesi sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla.

RAHA
-Miten sinun tulisi suhtautua rahaan, jotta voisit vastaanottaa ja antaa sitä universumin lakien mukaisesti?

ENTISET ELÄMÄT
-Mitä entiset elämät ovat Sinulle opettamassa tässä elämässä?

PERHE
-Haluatko tietää perheen jäsenten välisistä suhteista henkisestä näkökulmasta katsottuna.

Mitä se on?
Auralukemuksen tarkoitus on selvänäköisesti selvittää henkinen tilanteesi monella tavalla ja tasolla, tietysti fyysistä puolta unohtamatta.

Kuka sitä tekee?
Auralukemuksen tekevät Nousevan Auringon kouluttamat ja koulutuksessa olevat oppilaat ja opettajat.

Voiko sitä tehdä kuka tahansa?
Voi, mutta koulutus tehtävään antaa mahdollisuuden todelliseen ja tietoiseen selvänäkemiseen ja tietyt tekniikat tulee hallita, jotta lukemuksesta olisi mahdollisimman suuri hyöty ja se sujuisi kaikkien parhaaksi.

Miten se tapahtuu?
Auralukijat, joita tilanteesta riippuen on 1-4, lukevat sinua, luettavaa, ensinnäkin symbolisen ruusun muodossa, selvittäen yksityiskohtia lukemuksen edetessä. He katsovat valitsemiasi opetuksia niin sanotuista menneiden elämien renkaista. Chakrajärjestelmääsi tarkastellaan ja katsotaan myös kentässäsi eli aurassasi olevat mahdolliset tukokset ja esteet etenemiseesi.

Ketä se hyödyttää?
Auralukemus hyödyttää kaikkia osapuolia, sillä meillä on kaikilla opittavaa myös toisistamme ja usein omat ongelmat ovat liian lähellä, jotta ne voisi havaita ja omat vaikeutensa voi nähdä myös toisissa.

Voiko siihen luottaa?
Auralukemus tapahtuu energiatasolla, joka on itse asiassa todellisempi kuin fyysinen taso ja siksi tapahtumat ja asiat sillä tasolla ovat myös todellisia ja luotettavia.

Onko se ennustusta?
Ei. Ennustamisesta ei hyötyä olisikaan, sillä kaikki valitsevat kohdalleen sattuvat tapahtumat ja asiat ja jotkut näistä ovat sellaisia, että kohtaamme ne halusimmepa tai emme. Energiatasolla työskennellessä tosin kyllä näkee asioita, jotka myöhemmin toteutuvat tällä fyysisellä tasolla, mutta päämääränä on kuitenkin selvittää ongelmat ymmärtämällä ja oppimalla valitsemansa opetukset.

Onko se vaarallista?
Ainoa asia, mikä saattaa aiheuttaa vaaraa itsessä, on heräävä tai jo herännyt tarve tehdä muutoksia elämäänsä. Muutoksiahan ihmiset yleensä pelkäävät ja on olemassa vaara, että monet asiat elämässä voivat muuttua, mutta se on pelkästään positiivinen asia. Ilman muutosta ei etenemistäkään tapahtuisi. Itse lukemus on vaaraton ja fyysisesti kivuton.

Pitääkö siihen valmistautua?
Auralukemukseen ei voi valmistautua. Paras tapa lähestyä lukemusta on varustautua avoimella ja uteliaalla mielellä. Aihehan on mitä mielenkiintoisin. Sinä itse. Eikä lukijoita tarvitse pelätä. He eivät ole kurkkimassa kenenkään yksityisasioita, vaan ovat auttamassa ja palvelemassa sekä sinua, luettavaa että itseänsä.

Onko se todellista?
Kuten sanottu, kaikki muodostuu energiasta ja siksi energiataso on todellisempi kuin fyysinen taso, koska kaikki saa alkunsa sieltä ja sen tason tulkitseminen on todellisen tulkitsemista.