Tervetuloa avoimeen Healing-iltaamme tiistaisin tutustumaan toimintaamme!


Aloitamme klo 19 ja teemme Healing- eli energiahoitoja kaikille halukkaille. Myös erikoishoitoja eli Nais- ja Hands on –healingeja.

Lisäksi otamme aurakuvia sekä teemme selvänäköisiä minilukemuksia ja Auramed-vitaliteettianalyyseja.

Iltaan kuuluu myös puhdistusmeditaatio, jossa on hyvä tilaisuus poistaa omasta kentästään ja elämästään kaikkea tarpeetonta ja vanhaa energiaa, sekä täyttää uudella ja puhtaalla energialla.

Illan lopuksi teemme vielä yhteisen planetaarisen valotyön äitimaan hyväksi. Valotyön lopussa voi myös lähettää valoa ja rakkautta haluamilleen henkilökohtaisille kohteille.

Avoimeen Healing-iltaan on vapaa pääsy. Healing-hoidoista ja illasta on vapaaehtoinen maksu. Ilta loppuu viimeistään klo 21.

TERVETULOA!
HEALING-HOITO ETÄNÄ TIISTAISIN
Poikkeavat ajat ovat vaikuttaneet myös meidän toimintaamme, mutta tarjoamme edelleen erilaisia vaihtoehtoja henkiseen hyvinvointiin. Perinteisen Avoimen Healing-illan tilalle tarjoamme mahdollisuutta saada kaukohealing-hoito. Jos haluat healingin, varaa hoito itsellesi tiistaisin päivystyksen aikana klo 14.30-16.00 puhelimitse 09-4584 764 tai sähköpostitse nouseva@aurinko.fi. Ilmoittautumista varten kerrothan nimesi sekä mahdollisen toiveen, johon hoito kohdistetaan.
Hoidosta voit halutessasi antaa vapaaehtoisen maksun tilillemme: FI74 1544 3000 1255 54.
SELVÄNÄKÖISET LUKEMUKSET SKYPEN KAUTTA
Healing-illan yhteydessä on ollut mahdollista käydä 15 minuutin kestävässä selvänäköisessä lukemuksessa. Tällä hetkellä emme valitettavasti pysty tarjoamaan tätä mahdollisuutta mutta teemme pitkiä lukemuksia Skypen kautta ajanvarauksella ke ja to klo 18.30.
Healing Circle

Ti 4.2., 3.3., 5.5. ja 2.6.2020 klo 19

Parantava piiri, jossa jokainen saa uutta, puhdasta energiaa henkilökohtaisesti sekä piirin kautta. Kuukauden ensimmäisen Healing-illan yhteydessä. Vapaaehtoinen maksu. Healing Circlen jälkeen puhdistusmeditaatio ja planetaarinen valotyö.