Naisenergia on hoivaavaa, luovaa, vastaanottavaa ja intuitiivista. Se on energiaa, joka virtaa naiskehossa ja on naisellisen luonteen ilmaus. Kurssilla saat tekniikoita, miten tietoisesti opit virrattamaan naisenergiaasi hallitusti, puhdistamaan ja käyttämään sitä. Tämä mahdollistaa Sinua luomaan elämästäsi sellaisen kuin haluat ja poistamaan kaikkea sitä mitä et enää tarvitse ollaksesi eheä ja voimakas nainen. Vaatimuksena suoritettu Meditaatio I –kurssi. Hinta 80 €.

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ!
JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAKSI:

  • Kurssiaika ilmoitetaan myöhemmin

Henkisyys on usein häilyvä ja tarpeettoman tuntuinen käsite miehille. Todellinen henkisyys on kuitenkin hyvin käytännöllistä. Tällä kurssilla opit tietoisesti virrattamaan miesenergiaasi. Opit erottautumaan energioista, jotka eivät tue miehisyyttäsi. Opit voittamaan heikkouden, opit soturin ominaisuuksista, seksuaalisuudesta, kilpailusta ja paljon muusta. On tärkeää, että henkinen mies osaa olla yhteydessä todelliseen itseensä ja ohjata ja käyttää voimaansa kokonaisuuden parhaaksi. Vaatimuksena suoritettu Meditaatio I –kurssi. Hinta 50 €.

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ!
JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAKSI:

  • Kurssiaika ilmoitetaan myöhemmin

Minkälainen on sinun parisuhteesi? Toimiiko se, vai onko siinä jotain, mitä haluaisit muuttaa? Kurssilla käsitellään parisuhdetta todellisesta, henkisestä perspektiivistä käsin. Miten luoda täydellinen parisuhde, jossa toinen osapuoli hyväksytään sellaisena kuin hän on. Miten oppia kommunikoimaan oikealla, rakentavalla tavalla ja antamaan toiselle mahdollisuus toteuttaa vapaasti itseään ja löytämään todellinen rakkaus ja harmonia suhteesta. Yhdistämällä rakkaus, voima ja viisaus parisuhteessa on mahdollista manifestoida kaikkea positiivista suhteeseen ja kaikkialle elämään ja tehdä yhdessä rakkauden tekoja kaikilla tasoilla. Suositellaan Meditaatio I –kurssia. Hinta 50 €.

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ!
JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAKSI:

  • Kurssiaika ilmoitetaan myöhemmin